به گزارش مشرق، فارس به نقل از خبرگزاري رويترز نوشت: سازمان ملل سرانجام پس از سه سال مقاومت، به درخواست کميته بينالمللي دفاع از حقوق همجنسبازان براي فعاليت در سازمان ملل پاسخ مثبت داد.
کميته بينالمللي دفاع از حقوق همجنسبازان سه سال گذشته درخواستي ارائه کرده بود مبني بر صدور مجوز براي اين کميته جهت شرکت در شوراي اجتماعي و اقتصادي سازمان ملل.
پس از درخواست ماه گذشته همجنسبازان براي فعاليت در سازمان ملل، کميته ويژه سازمان ملل در امور اعطاي مجوز به سازمانهاي غيردولتي با رأي مخالف مصر، روسيه و چين درخواست اين گروه را رد کرده بود.
رويترز افزود که پس از اين بود که کشورهاي غربي متعهد شدند که با تلاش بيشتر اين تصميم را به نفع همجنسبازان تغيير دهند. "بنابراين آمريکا، انگليس و برخي کشورهاي غربي شوراي اجتماعي و اقتصادي سازمان ملل را که 54 کشور عضو آن هستند به رأيگيري مجدد فراخواندند. اين رأيگيري روز گذشته (دوشنبه) انجام شد و کميته دفاع از حقوق همجنسبازان با 23 راي موافق، 13 راي مخالف و 13 راي ممتنع حق فعاليت در سازمان ملل را به دست آورد.
از جمله کشورهايي که به اين رأيگيري رأي مخالف دادند، چين، روسيه، مصر، عربستان سعودي، نيجريه، مالزي، پاکستان و ونزوئلا بود و در مقابل کشورهايي مانند آمريکا، انگليس، کانادا، آلمان، برزيل و ژاپن رأي موافق دادند.
رويترز در ادامه افزود که پس از تصويب اين درخواست، "باراک اوباما " رئيس جمهوري آمريکا از اولين کساني بود که از اين تصميم استقبال و از آن ابراز خرسندي کرد.
بنا بر اين گزارش، باراک اوباما در اين خصوص گفت: من از اين تصميم مهم که در راستاي حفظ حقوق بشر است، استقبال ميکنم.
رويترز نيز در پايان اين گزارش نوشت: امروز با پيوستن کامل کميته دفاع از حقوق همجنس بازان زن و مرد، سازمان ملل متحد به مفاهيمي که بر اساس آن شکل گرفته است، بيشتر نزديک شد [!].
در همين ارتباط، در ماه گذشته رسانههاي رژيم صهيونيستي گزارش کردند که بزرگترين راهپيمايي همجنسبازان در جهان، با حضور حدود 100 هزار نفر از همجنسبازان زن و مردم اسرائيلي و با حمايت سران رژيم صهيونيستي در تلآويو برگزار شد.
اين راهپيمايي که از سال 1998 در تلآويو برگزار ميشود، کاملا با حمايت دولت اين رژيم و به پشتيباني شهرداري تلآويو برگزار ميشود.
به گزارش روزنامه صهيونيستي هاآرتص، "زيپي ليوني "، وزير خارجه سابق رژيم صهيونيستي در ميان تجمعکنندگان سخنراني و بر لزوم حمايت از همجنسبازان تاکيد کرد و آن را در راستاي ارزشهاي انساني دانست.
جمعيت همجنسبازان زن و مرد با حمايت مستقيم آمريکا، انگليس موفق شدند مجوز سازمان ملل را براي فعاليت در اين سازمان بينالمللي اخذ کنند. رئيس جمهوري آمريکا از اين امر استقبال کرد.